Tankefeltterapeut uddannelse på Aarhus Hostel

TFT, er en revolutionerende, sikker, hurtig og kort terapi form som er blevet udviklet og tilpasset over de sidste 30 år af den amerikanske psykolog, Dr. Roger Callahan

Metoden er effektiv og veldokumenteret til behandling af alle former for følelsesmæssigt stress. Den tager udgangspunkt i østlig meridianlære og vestlig kognitiv terapi.

Klienten bliver bedt om at tænke på sit ubehag som ofte er en angst, en fobi, et traume, savn, sorg eller følelser som vrede, depression eller fysisk smerte. Behandling med TFT består af stimulering (tappe eller banke) i en særlig rækkefølge på meridian punkterne på kroppen. Disse punkter er almindeligvis kendt som akupunktur meriadianerne.

Man “banker” ubehaget væk, ved at have sin bevidsthed på følelserne og samtidig aktivere meridianbanerne. Herved kan man ændre de signaler, der går til hjernen og udløser den unaturlige reaktion, irrationelle adfærd eller negative følelse.

Tankefeltet er en del af det elektromagnetiske felt, der omgiver vores krop. Det aktiveres, når vi tænker på et problem eller er i en svær situation. Hjernen læser, at der er fare på færde, og vi mærker ubehag, frygt eller lignende. Men årsagen til de overvældende følelser er, at hjernen ikke er i stand til klart at modtage og forstå signalerne fra omverdenen. Der er “støj” på modtageren, og det er støjen, vi reagerer på med smerte eller ubehag, for den gør, at vi “misforstår” situationen. Det er derfor, vi stadig kan reagere på en negativ hændelse tyve år efter, den fandt sted.
TFT har aldrig været tiltænkt at erstatte medicinsk behandling eller svære psykologiske tilfælde.

Det er nu muligt at tage TFT uddannelsen på Aarhus Hostel med start 17. august 2018.

Undervisning i Tankefeltterapi er tilpasset til professionelle behandlere. Dette udelukker dog ikke at man kan deltage uden at være behandler blot med henblik på at bruge TFT til sig selv og ens nærmeste. Kurserne afholdes af TFT Instruktør Hanne Nohr Sommer som er uddannet og trænet af Henrik Lund. Henrik Lund er uddannet af og har trænet med Dr. Roger Callahan.

Tilmelding her: https://nohrsommer.dk/?url=&id=76